Friday, August 1, 2008

Spa

(kuva on nyt noin kun en osaa sitä tällä kännykällä kääntää, ehkä parempi noin kun kypärä on kuitenkin vinossa :)

Tänään päädyin lopulta Span camping alueelle kun polkeminen muuttui liian hapokkaasti. Päivän noususumma on oman arvioni mukaan lähellä koko reissun tähän astista nousemista, tai ainakin se tuntui siltä. Span keskusta näytti oikein viihtyisältä(Casino koko kylän keskellä) joten ajattelin käydä siellä illalla. Matkaa sinne on noin 5km, mutta välissä on pieni nyppylä minkä yli täytyy polkea.

Treeniä alkaa olla jo kasassa ihan mukava määrä. Ainakin mitä käsien ja pohkeiden rusketusraidoista voi päätellä. Lämpötila on ollut jatkuvasti 30C tuntumassa ja eilen hikoilin enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Edes pysähtyä ei uskaltanut kun iho täyttyi välittömästi hiestä. Eilen pyöräiilin ensin Antwerpeniin, jossa minut värvättiin Silence Lotto tallin ensivuoden kärkiajajaksi. Lunastin siis ajopaidan ja lakin, pyörää ei ole kuulunut. Amsterdamissa ehdin jo pukea Rabobankin paidan päälleni, mutta ennen sopimuksen allekirjoittamista Silencen agentti heitti rahakkaamman sopimuksen.

Antwerpenistä puskin kanaalia pitkin lievään vastatuuleen noin 100km, jonka jälkeen aloin olla sen verran hajalla että jouduin ottamaan 23€:n hintaisen telttapaikan, kun en pidemmälle jaksanut polkea. Parhaimmillaan telttapaikka yhdelle on irronnut alle vitosella, joten aivan mahdottoman tyytyväinen en diiliin ollut.

Jalat on tällä hetkellä melko betonia. Jäykkyyden huomasi hyvin kun käytiin Jan:n lasten kanssa tekemässä 800m vetoja urheilukentällä. Vauhti oli 1:30/800m ja totesin toisen vetokerran jälkeen siirtyä ulkoradalle verryttelemään. Mukana oli myös Jan:n veli, joka kuuluu Belgian suunnistusmaajoukkueeseen. Suunnistaa suurviestejä IF Brahen väreissä. Kova kuntoinen kaveri, mutta valitteli taitoharjoitusmahdollisuuksien puutteesta.

Essen to Zutendal
137km
6:44

Zutendal to Spa
89km
4:43
Max 50km/h jarrupalat kuumina

Huomenna voisi kokeilla miten pyörä kulkee F1 katuradalla.

No comments: