Saturday, August 2, 2008

Luxemburg

Spa:n F1 radalle ei ollut asiaa koska siellä järjestettiin 24h ajot. Radan lähistön liikenne oli melko tukossa Porcheista ja vastaavista urheiluautoista. Ajelin tänään Luxemburgin puolelle Clervauxin kylään. Kylä on rakennettu todella jyrkkäseinäiseen joen uomaan. Todella hieno paikka. Melkein otin kuvankin, mutten jaksanut :)

Matkan aikataulu näyttää siltä, että joudun turvautumaan junaan jossain vaiheessa. Näin jyrkkäpiirteisessä maastossa jo vajaa 90km on riittävä päivämatka. Lennon lähtöön olisi reilu 8 vuorokautta, olettaen tänään olevan lauantai. Tällaisella reissulla, jossa vain poljetaan ja leiriydytään on melko helppo irtautua kalenterista. Siis 8 päivää lentoon, mutta Italiassa pitäisi olla jo perjantaina, jotta voin postittaa polkupyörän Suomeen. Tämä tarkoittaa käytännössä viittä ajopäivää, mikä tuskin riittää. Katsellaan sitä junaa sitten Ranskassa tai Sveitsissä. Polvetkin ovat nyt taas kunnossa, joten esteitä polkemiselle ei ole.

Pelaamiset meinasi unohtua. Spa:n casinolla oli eilen 100€ turnaus joka oli jo täynnä kun saavuin paikalle. Saimme kuitenkin tarpeeksi pelaajia NL200 HE:tä varten. Pöytä oli melko mehukas, paljon limppaajia ja maksajia. Minun osaltani pakka oli kuitenkin varsin viileä ja menetin vähitellen rahojani. Heti alussa SB:ssä sain Q9o, mukaan flopin näki kolme pelaajaa ilman reissua. Flop ATJr, joka sökötettiin. Turn Q, johon vihu lyö 6, maksan kuten myös toinen vihu. River 8
tekee minulle suoran. Sökötetään minulle ja lyön 18, toinen maksaa näyttäen K:n ja turnin reissaaja foldaa ässänsä. Loppu 1,5h pelistä meni foldaillessa. Kolme kertaa avasin AQ:lla. Ensin takaa löytyi AA ja TT, sitten yksi idiootti maksoi reissuni K9o:lla ja nappasi 9:n flopilla. Viimeisessä jaossa minulla oli merkkejä niin vähän jäljellä, etten voinut foldata AQo:a. Vihulla AK ja meikä ulos. -100€, josta meni jo jakajan tippailuihin 10€. Melkoisia coolereita siis, mutta osasin luopua käsistäni ajoissa. Tuosta ekasta suoran pelistäni voi tosin olla montaa mieltä.

No comments: