Friday, July 18, 2008

Valmiina lähtöön

Kärry tuli kuin tulikin ajoissa perille, joten matka voi alkaa. Koko tostai meni tavaroita pakatessa. Aikamoinen homma saada kolmen viikon selviytymistavarat kasaan. Kärryyn laitettavaa kamaa kertyi lopulta noin 20kiloa, mikä on hieman enemmän kuin suunnittelin. Toistaiseksi ei ole mitään käsitystä miltä tuollaisen kuorman vetäminen tuntuu, eli hyvällä pohjalla ollaan.

Perjantai oli pyhitetty Iron Maidenille. Ennen keikkaa koko Helsinki näytti olevan Maidenin pauloissa. Joka paikassa näkyi kiertuepaitoja ja kuului musiikkia. Loppuunmyydyllä stadionilla oli hienoa kuunnella Maidenin vanhoja klassikoita. Kova saavutus myydä Suomen kokoiseen maahan yli 70 000 lippua(Helsinki + Tampere). Up the irons \o/

Matkan ensimmäinen etappi on edessä huomenna. Starttaan aamupäivästä Mäntsälästä kohti länsisatamaa ja matkalla poikkean Puistolassa vähän pelailemassa Jessen PS3:sta. Reissun ensimmäinen yö menee lautalla. Seuraavaksi yöksi löysin majoituksen Couch surfingin kautta Rostockista, jossa Philipp lupasi majoittaa minut kotiinsa. Tästä se lähtee.

1 comment:

bileet said...

et sit mulle kertonu että lähit jo... varo sit niit keskieurooppalaisii rekkamiehiä ee ee ;)