Saturday, July 19, 2008

Ensimmäinen etappi

Ensimmäinen ajopäivä on nyt takana. Matkaa kertyi yli 90km, n. 10km enemmän kuin arvioin. Kärryn pakkaamiseen täytyy jatkossa kiinnittää enemmän huomiota. Nyt painopiste oli aivan liian ylhäällä aiheuttaen kärryn ja samalla pyörän vaarallista heilumista. Sää oli upea, mutta koko matkan vastaisena puhaltanut tuuli loi lisähaastetta kulkemiseen.

Alkumatkasta ohi paineli Järvenpääläinen ajoporukka. Normaalisti en pidä ohitetuksi tulemisesta, mutta nyt annoin periksi, koska vetämäni kärry antoi liikaa tasoitusta. Vaihdoimme hieman kokemuksia ja vinkkejä pyörämatkailuun ja B.O.B:n kärryyn liittyen. Vastaan tuli myös yksi hiihtäjä. Hullun hommaa näin keskellä kesää. Vai mitä Markus ;)

Tätä kirjoittaeasani istun laivan baarissa nauttien 2.5€:n Sämpylästä, saman hintaisesta pepsistä sekä live bändin coveroimista Bob Marleyn klassikoista. Tämä siksi että buffet illallisesta ryövättäisiin 28€ ja kaupat avataan vasta huomenna puolilta päivin. So sick! Okei, äiti antoi rahaa ja käski syödä laivalla jotain, mutta joku raja sentään!

Matkaan siis Tallinkin Superfast VII:lla. Laiva vaikuttaa varsin uudelta. Ainakin räkäisiin Itämeren porauslauttoihin verrattuna. Henkilökunta on suomea puhuvia virolaisia. Saunaosastoonkin ehdin jo tutustua sillä hytittömänä matkustajana se oli ainoa vaihtoehto kuoriutua päivän aikana keräämästäni hikikerroksesta. Aluksi tosin harkitsin hytillisen seuralaisen iskemistä, mutta totesin sen mahdottomaksi tehtäväksi ennen peseytymistä.

Päivä lukuina:
95,93km
4:57:44
128bpm
19,33km/h

Keep on rocking!

2 comments:

Kaveri jonka ohitit Jukolassa ennen vitosta said...

Lykkyä tykö! Eipä taida olla muilla mahiksia syksyn yökupeissa tämän jälkeen. Jos tarvitset majoitusta Belgian puolelta läheltä Hollannin rajaa niin voin kysäistä sellaista

Moose said...

Majoitus saattaisi olla tarpeen sillä suunnalla. En kyllä osaa sanoa koska olen Belgiaan tulossa.

Eiköhän ne yökupin 'Janneahosmaiset' nelossijat ala vaihtua kirkkaammiksi.